Our Program Guide

Are you needing our program lineup for a specific day or time?
Try using our new Filter Programs options to find what you are looking for or download a printable PDF version here.

Filter Programs
Program Type
Program Day
Program Time
  • Wednesday 23/08
    • 9:00 pm
      -
      10:00 pm
      1h

      Amrap Charts

      A weekly countdown of Australian music most ordered for airplay from Amrap’s AirIt, community radio’s exclusive catalogue accessed by stations nationwide. Each week the show includes Amrap’s Regional and Metro Charts and special live recordings made exclusively for broadcast on community radio.

    • 10:00 pm
      -
      11:00 pm
      1h

      Behind the Music

      Presenter Wes Jay chronicles the personal lives and stories of some of the most popular acts in music over the past 50 years, from across the pop and rock spectrum.

    • 11:00 pm
      -
      12:00 am
      1h

      Beale Street Caravan

      Beale Street Caravan, the most widely distributed blues radio program in the world, attracts more than 2.4 million listeners each week. Produced in the home of the blues and the birthplace of rock & roll, Beale Street Caravan covers the world with The Sounds of Memphis.

  • Thursday 24/08
    • 5:00 am
      -
      9:00 am
      4h

      Good Morning Country

      Announcer: Bob Spence

      Good Morning Country will have you toe-tappin’ and boot-scootin’ before you’ve downed your first cuppa. On top of the best in new and classic country sounds, GMC offers up artist interviews and giveaways daily.

    • 9:00 am
      -
      12:00 pm
      3h

      Taking Care of Business

      Announcer: Peter Crick
    • 12:00 pm
      -
      1:00 pm
      1h

      Rock ‘n’ Roll Revival

      Here at 2ARM Rock ‘n’ Roll is far from over. Tune in as we revisit all your old favorites and Rock around the clock once more.

    • 1:00 pm
      -
      4:00 pm
      3h

      Play It Again Ken

      Announcer: Ken Brown
    • 4:00 pm
      -
      6:00 pm
      2h

      My Favourite Music

      Announcer: Colin Gadd
    • 6:00 pm
      -
      8:00 pm
      2h

      Celtic

      Announcer: Garry Hill
    • 8:00 pm
      -
      9:00 pm
      1h

      Spotlight

      Announcer: Kevin Walsh

      This is for serious music-lovers: Spotlight’s hour-long format allows an in-depth portrait of the artist to emerge, through well-researched interviews, archival audio, and songs not usually heard on the radio.

    • 9:00 pm
      -
      10:00 pm
      1h

      The Folk Show

      Announcer: David Cavanagh, David Long, Eric Ford, Jane Bower, Julie Cavanagh, Margaret Monks

      Selecting the best of Anglo-Celtic, Australian and contemporary folk for over 30 years. Join Julie Cavanagh, David Cavanagh, Eric Ford, David Long, Margaret Monks & Jane Bower for an hour of folk.

    • 10:00 pm
      -
      11:00 pm
      1h

      Sideways Through Sound

      Your weekly dose of intimate acoustic reverie, shimmering psychedelia, folk flavoured tales of lost love murder and madness, interstellar space rock (stuff that sounds like Hawkwind) and really lots and lots of guitar picking (stuff that sounds like John Fahey)… tune in and turn on Brothers and Sisters!!

    • 11:00 pm
      -
      12:00 am
      1h

      Contact!

      Announcer: Andrew Lambkin

      The long-running left-of-centre music program hosted, produced & programmed by Andrew Lambkin. The show ran on public radio station 2RDJ-FM in Burwood NSW from 1988-2002 & has also been produced directly from CRN’s studios since October 1999. This is just great music with a sense of history. Wide reading for your record collection.

  • Friday 25/08
    • 5:00 am
      -
      9:00 am
      4h

      Good Morning Country

      Announcer: George Young

      Good Morning Country will have you toe-tappin’ and boot-scootin’ before you’ve downed your first cuppa. On top of the best in new and classic country sounds, GMC offers up artist interviews and giveaways daily.

    • 9:00 am
      -
      12:00 pm
      3h

      Town Talk

      Announcer: Kathy Padgen
    • 12:00 pm
      -
      1:00 pm
      1h

      In a Sentimental Mood

      From the studios of Sydney’s Fine Music 102.5, the program features stage musicals, film musicals, music from 30s, 40s, 50s – anything that puts you “In a Sentimental Mood” .

    • 1:30 pm
      -
      3:30 pm
      2h

      Acoustic Heritage

      Announcer: Bob Hopkins
    • 3:30 pm
      -
      6:30 pm
      3h

      From the Vault

      Announcer: Peter Crick
    • 4:00 pm
      -
      5:00 pm
      1h

      The Folk Show

      Selecting the best of Anglo-Celtic, Australian and contemporary folk for over 30 years. Join Julie Cavanagh, David Cavanagh, Eric Ford, David Long, Margaret Monks & Jane Bower for an hour of folk.

    • 6:30 pm
      -
      7:00 pm
      30'

      Pop Heads

      Announcer: Jane Arakawa

      Jane Arakawa enters Pop Heads Musicologist Roddy Lee’s Vault of Vinyl to be taken back to a time and place that reflects the theme of each weekly program. In this hour they inform and entertain on the songs, musicians and songwriters of the vinyl years 1950s to the 1980s.

    • 7:00 pm
      -
      9:00 pm
      2h

      Push Start to Play

      Announcer: Rhys Werts
    • 9:00 pm
      -
      10:00 pm
      1h

      Deadly Voices from the House

      Announcer: Rhoda Roberts

      With a diverse selection of guest appearances from prominent Indigenous leaders from the music, arts and culture sector, Deadly Voices from the House provides an important platform to discuss critical issues facing the Indigenous community and gives voice to a variety of upcoming Indigenous music, arts and cultural projects.

    • 10:00 pm
      -
      11:00 pm
      1h

      Babylon Burning

      Announcer: Jesse

      Presenter Jesse I has been at the cutting edge of new release Jamaican music for the last two decades, and regularly travels to Jamaica to record exclusive interviews and custom dubplates that can’t be heard anywhere else in the world.

    • 11:00 pm
      -
      12:00 am
      1h

      Indij Hip Hop Show

      Announcer: Frank Trotman Golden, Renee Williamson

      Your new hosts from the studios of Koori Radio are Frank Trotman Golden & Renee Williamson, whose knowledge of the genre is second to none.

  • Saturday 26/08
    • 5:00 am
      -
      6:00 am
      1h

      The Folk Show

      Selecting the best of Anglo-Celtic, Australian and contemporary folk for over 30 years. Join Julie Cavanagh, David Cavanagh, Eric Ford, David Long, Margaret Monks & Jane Bower for an hour of folk.

    • 6:00 am
      -
      9:00 am
      3h

      Saturday Breakfast

      Announcer: Jeff Dunn

      Morning sustaining program with Jeff Dunn; predominately Irish and Australian country music. Includes interviews with Irish and Australian artists, the National Radio News and weather updates.

    • 9:00 am
      -
      12:00 pm
      3h

      Saturday Memories

      Announcer: John Shanahan
    • 12:00 pm
      -
      4:00 pm
      4h

      Ducat’s Total Country Update

      Announcer: Sandy Sweeney
    • 6:00 pm
      -
      9:00 pm
      3h

      The Weekly Review

      Announcer: Harley Scholz

      Counting down the hottest 30 hits of the week, plus viral sensations and new releases.

    • 9:00 pm
      -
      10:00 pm
      1h

      Roots’n’Reggae Show

      The Roots n Reggae Show presents a variety of reggae music styles from Australia and around the world – including foundation tracks to electronic dub, plus everything in between. The show’s presenter for over 10 years, Sista Selecta serves up a weekly feast of roots and rasta riddims to make you move, think, feel good […]

    • 10:00 pm
      -
      11:00 pm
      1h

      New Releases Show

      Announcer: Chris Cobcroft

      Brought to you by Chris Cobcroft and his team of dedicated reviewers, the New Releases Show plays and reviews the very latest indie-rock, folk, pop, hiphop, urban, eletronica, dance, hardcore, metal, world & experimental music.

    • 11:00 pm
      -
      12:00 am
      1h

      Home Brew Radio

      All-Australian music & interviews, featuring independent & mainstream artists. New releases, classic tracks, exclusive live performances & features. Since 2000 Home Brew has been committed to the airplay & promotion of 100% home-brewed music from all over the nation.

  • Sunday 27/08
    • 9:00 am
      -
      12:00 pm
      3h

      Sunday Music Mix

      Announcer: John Shanahan
    • 12:00 pm
      -
      1:00 pm
      1h

      Spotlight

      Veteran music journo/broadcaster Kev Walsh takes an in-depth look at a well-known musician or group. This is for serious music-lovers: Spotlight’s hour-long format allows an in-depth portrait of the artist to emerge, through well-researched interviews, archival audio, and songs not usually heard on the radio.

    • 1:00 pm
      -
      4:00 pm
      3h

      My Kind of Country

      Announcer: Sandy Sweeney
    • 4:00 pm
      -
      5:00 pm
      1h

      Babylon Burning

      Babylon Burning presents a complete overview of reggae music, both new and old, from Jamaica and around the world. Presenter Jesse I has been at the cutting edge of new release Jamaican music for the last two decades, and regularly travels to Jamaica to record exclusive interviews and custom dubplates that can’t be heard anywhere […]

    • 5:00 pm
      -
      7:00 pm
      2h

      Sunday Classics

      Announcer: Brett, Margaret
    • 7:00 pm
      -
      10:00 pm
      3h

      Night Moves

      Announcer: Ollie Brooks
    • 10:00 pm
      -
      11:00 pm
      1h

      It’s Time

      Announcer: Barry McKay, William Brougham

      Counting down Australia’s top 10 singles chart from this week… in a year between 1965 and 1985! Hosts William Brougham and Barry McKay also bring the year alive with trivia and info about the fads and fashions of the day. Don’t miss It’s Time or your memory won’t forgive you.

    • 11:00 pm
      -
      12:00 am
      1h

      Curved Radio

      Announcer: Gayle Austin

      Curved Radio is a platform for independent artists around the world to share music and cultural experiences. International and national correspondents join Gayle Austin from many corners of the globe each week, and the music is a creative late-night mix of cutting edge and experimental sounds.

  • Monday 28/08
    • 5:00 am
      -
      9:00 am
      4h

      Good Morning Country

      Announcer: Bill Beerens

      Good Morning Country will have you toe-tappin’ and boot-scootin’ before you’ve downed your first cuppa. On top of the best in new and classic country sounds, GMC offers up artist interviews and giveaways daily.

    • 9:00 am
      -
      12:00 pm
      3h

      Monday Morning

      Announcer: Geoff Lawson
    • 12:00 pm
      -
      1:00 pm
      1h

      Let the Bands Play

      Much-loved show featuring a cavalcade of the best brass, military, pipe and concert bands from around the world, playing the best and widest selections from the band repertoire, as well as playing listener requests.

    • 1:00 pm
      -
      3:00 pm
      2h

      Welcome to my World

      Announcer: Robert Hoad
    • 3:00 pm
      -
      6:00 pm
      3h

      Drivetime

      Announcer: Steve Jeffrey
    • 6:00 pm
      -
      8:00 pm
      2h

      Showtime

      Announcer: Chantelle McCann
    • 8:00 pm
      -
      9:00 pm
      1h

      It’s Time

      Announcer: Barry McKay, William Brougham

      Counting down Australia’s top 10 singles chart from this week… in a year between 1965 and 1985! Hosts William and Barry also bring the year alive with trivia and info about the fads and fashions of the day.

    • 9:00 pm
      -
      10:00 pm
      1h

      Home Brew

      All-Australian music & interviews, featuring independent artists. From mainstream to alternative to unsigned, Home Brew has it all & it’s 100% independent – we play what sounds good, not what the current trend says is chic.

    • 10:00 pm
      -
      11:00 pm
      1h

      Off the Record

      Roots music from around the world with Brian Wise. New releases & classic re-releases from across the roots music spectrum. Also features interviews with local and international musicians and special in-studio performances.

    • 11:00 pm
      -
      12:00 am
      1h

      Urban Meltdown

      Featuring music you won’t have heard on commercial stations: independent, underground, and big tracks predominantly from the US and UK, before they make it big over here. If you want to keep UPFRONT and INFRONT then the Urban Meltdown will be the place for you to be.

  • Tuesday 29/08
    • 5:00 am
      -
      9:00 am
      4h

      Good Morning Country

      Announcer: Rhod Thomas

      Good Morning Country will have you toe-tappin’ and boot-scootin’ before you’ve downed your first cuppa. On top of the best in new and classic country sounds, GMC offers up artist interviews and giveaways daily.

    • 9:00 am
      -
      12:00 pm
      3h

      Down Memory Lane

      Announcer: Marj Armitage
    • 12:00 pm
      -
      1:00 pm
      1h

      Music

      Announcer: Brett
    • 1:00 pm
      -
      2:00 pm
      1h

      Rock ‘n’ Roll Revival

      Here at 2ARM Rock ‘N’ Roll is far from over. Tune in as we revisit all your old favorites and Rock around the clock once more.

    • 2:00 pm
      -
      3:00 pm
      1h

      Ash’s Happy Hour

      Announcer: Ashley Menzies
    • 3:00 pm
      -
      6:00 pm
      3h

      Drivetime

      Announcer: Steve Jeffrey
    • 6:00 pm
      -
      8:00 pm
      2h

      Folk

      Announcer: Garry Hill
    • 8:00 pm
      -
      9:00 pm
      1h

      Democracy Now

      Announcer: Amy Goodman, Juan Gonzalez

      We provide access to people & perspectives rarely heard in the corporate-sponsored media, incl. international journalists, ordinary people directly affected by U.S. foreign policy, grassroots leaders & peace activists, artists, academics & independent analysts.

    • 9:00 pm
      -
      10:00 pm
      1h

      The Breeze

      Contemporary and modern jazz, as well as traditional New Orleans styles, mixing both instrumental and vocal tracks, giving a smooth sound with a touch of funk. Interviews and all the latest news in Jazz.

    • 10:00 pm
      -
      11:00 pm
      1h

      Subsequence

      A selection of electronic/experimental music covering noise, sound-art, cut-up, avant-garde, IDM, whatever-hop, whatever-step and tracks that just don’t have a genre. Each show has a theme that highlights one facet of electronic/experimental music.

    • 11:00 pm
      -
      12:00 am
      1h

      Radio Gumbo

      Announcer: Dr Gumbo

      Radio Gumbo looks at the culture of the area, regularly linking up by phone with local musicians and Jelly Roll Justice at Radio WWOZ – where topics like music, food, history, education and even voodooism are on the menu.

  • Wednesday 30/08
    • 5:00 am
      -
      9:00 am
      4h

      Good Morning Country

      Announcer: Kevin Walsh

      Good Morning Country will have you toe-tappin’ and boot-scootin’ before you’ve downed your first cuppa. On top of the best in new and classic country sounds, GMC offers up artist interviews and giveaways daily.

    • 9:00 am
      -
      12:00 pm
      3h

      A Little Morning Music

      Announcer: Geoff Lawson
    • 12:00 pm
      -
      1:00 pm
      1h

      Rock ‘n’ Roll Revival

      Here at 2ARM Rock ‘N’ Roll is far from over. Tune in as we revisit all your old favorites and Rock around the clock once more.

    • 1:00 pm
      -
      3:00 pm
      2h

      Up Close and Personal

      Announcer: Ineke Kraan
    • 3:00 pm
      -
      5:00 pm
      2h

      Vintage Cheese

      Announcer: Peter Beaton
    • 5:00 pm
      -
      7:00 pm
      2h

      AJ the DJ

      Announcer: Andrew Grieve
    • 7:00 pm
      -
      9:00 pm
      2h

      Mix It Up

      Announcer: Samson
    • 9:00 pm
      -
      10:00 pm
      1h

      Amrap Charts

      A weekly countdown of Australian music most ordered for airplay from Amrap’s AirIt, community radio’s exclusive catalogue accessed by stations nationwide. Each week the show includes Amrap’s Regional and Metro Charts and special live recordings made exclusively for broadcast on community radio.

    • 10:00 pm
      -
      11:00 pm
      1h

      Behind the Music

      Presenter Wes Jay chronicles the personal lives and stories of some of the most popular acts in music over the past 50 years, from across the pop and rock spectrum.

    • 11:00 pm
      -
      12:00 am
      1h

      Beale Street Caravan

      Beale Street Caravan, the most widely distributed blues radio program in the world, attracts more than 2.4 million listeners each week. Produced in the home of the blues and the birthplace of rock & roll, Beale Street Caravan covers the world with The Sounds of Memphis.

If you have any questions or are interested in receiving more information about 2ARM’s Programs, please contact the station on (02) 6772 1486